« Home | Όνειρο. » | Περσικός όρνις με γλάσο από ανθόμελο κ πουρέ από γ... » | Αξίζει της προσοχής σας... » | Ψαράκι του βουνού ποσαρισμένο σε λάδι με ψητές ντο... » | Οι χριστουγεννιάτικες συνταγές ενός ερωτευμένου μά... » | Από τον Μίθαικο στον Άγιο Ευφρόσυνο το μάγειρα. » | Η τροφή ως αλεξίκακο. » | "Φλούδες μανταρίνι" » | "Σιρόπια" κατά παραγγελία κ κατ'εξαίρεση... » | "Chez Δρομοκαΐτειο" : A Fine... Chinese Restaurant... »
Να δείτε και την ταινία, αγαπητέ Αθήναιε... Σκληρή, αλλά μ' ένα φινάλε συγκλονιστικό!
Posted by Ανώνυμος | 4:40 μ.μ.
μόνο τον τραχανά ; και τα τορτέλι με αστακό και καβούρι που άπλωσα για να στεγνώσουν για πέντε λεπτάκια, κι αυτά χάλια έγιναν.
Posted by Ανώνυμος | 7:16 μ.μ.
Πάνο, διάβασα τα σχετικά κ θα το δω σίγουρα.
Πολύβιε, υπάρχει ένα τσιτάτο μεταξύ των μαγείρων: " Έγινα μαγειρας κ όχι ζαχαροπλάστης για να μπορώ να διορθώνω τα λαθη μου".Είμαστε τυχεροί λοιπόν που έχουμε να κάνουμε με tortelli αστακού. Το συνηθισμένο αυτό οικιακό ατύχημα διορθώνεται πολύ απλά: θα ψεκάσετε τα tortelli με ροζ σαμπάνια κ θα τα βάλετε για 20' στο solarium.
Posted by Ανώνυμος | 8:34 μ.μ.
η ροζ σαμπάνια μου τελείωσε. να τα ψεκάσω με λίγο παραπορτιανό που μου έχει περισσέψει από το καλοκαίρι ;
Posted by Ανώνυμος | 12:23 μ.μ.
Πολύβιε, αυτό με τη ροζ σαμπάνια να μην επαναληφθεί σας παρακαλώ, είστε κ ευπατρίδης!
Σχετικώς με το ερώτημά σας νομίζω ότι κ το παραπορτιανό will do the job. Το μυστικό της συνταγής βρίσκεται στο solarium έτσι κ αλλιώς.
Posted by Ανώνυμος | 1:09 μ.μ.